Seminer: Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretimi, Müfredati ve Özel Konular Adli Seminer Gerçekleştirildi

SEMİNER: ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRETİMİ, MÜFREDATI VE ÖZEL KONULAR ADLI SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Enerji Sistemleri Mühendisliği öğretimi, müfredatı ve özel konular adlı seminer 13 Mart 2024 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Seminerde, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fikret Yüksel, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Selçuk MERT ve Doç. Dr. Korkut AÇIKALIN Enerji Sistemleri Mühendisliği bölüm müfredatı, akademik ve idari işleyişi hakkında güncel bilgileri paylaştılar. Öğrencilerin ilgili konularda beklenti ve taleplerinin konuşulduğu seminer interaktif bir şekilde gerçekleştirildi.