Seminer: Basınçlı Hava Sistemlerinin Çalışma Prensipleri ve Pnömatik Sistemlerde Enerji Kayıpları İyileştirme Projesi Adlı Seminer Gerçekleştirildi

SEMİNER: BASINÇLI HAVA SİSTEMLERİNİN ÇALIŞMA PRENSİPLERİ VE PNÖMATİK SİSTEMLERDE ENERJİ KAYIPLARI İYİLEŞTİRME PROJESİ ADLI SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Enerji Sistemleri Mühendisliğinde Özel Konular isimli seminerler serimizde konuğumuz Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Proses Kalite Uzmanı Fazıl DEMİRLER oldu. Basınçlı hava sistemlerinin çalışma prensipleri hakkındaki bilgi paylaşımı ve TOFAŞ’ta gerçekleştirilen pnömatik sistemlerde enerji kayıpları iyileştirme projesi ile ilgili sunumundan dolayı Fazıl DEMİRLER’e bölümümüz ve öğrencilerimiz olarak çok teşekkür ederiz.