Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileriyle beraber iklim değişikliği ve su tasarrufu üzerine konuştuk

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin 15 Kasım 2023’te düzenlediği Çarşamba Etkinlikleri’ne bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sibel BAŞAKÇILARDAN KABAKCI konuk oldu. İklim değişikliğinin nedenleri, iklim değişikliğinin olası sonuçları, iklim değişikliğiyle mücadelede bireylerin görevi, su tasarrufunun önemi, su ayak izi ve tüketim alışkanlıklarının değiştirilmesiyle su ayak izinin nasıl değiştirilebileceğinin tartışıldığı bu seminerde sanat ve tasarım fakültesi öğrencilerimizin farkındalıklarını afiş, kısa film ve resim olarak göstermeleri istendi. Öğrencilerimizin çalışmalarını görmek için sabırsızlanıyoruz. Öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diler, seminere katılan tüm öğrenci ve öğretim görevlilerimize teşekkür ederiz.