Yalova Üniversitesi    enerji@yalova.edu.tr (0226) 815 54 00

Dr. Öğr. Üyesi Cemil Koyunoğlu, "ANSYS Structural ile Güvenli Kazan Tasarımı" başlıklı sunumunu 1.Endüstride ve Binalarda Kazan ve Basınçlı Kap Zirvesi'nde gerekleştirmiştir

"ANSYS Structural ile Güvenli Kazan Tasarımı" başlıklı sunum, “1.Endüstride ve Binalarda Kazan ve Basınçlı Kap Zirvesi” kapsamında büyük ilgi gördü. Dr. Öğr. Üyesi Cemil Koyunoğlu tarafından gerçekleştirilen bu bilgi dolu sunum, enerji sistemleri mühendisliği öğrencileri ve uzmanları için kazan tasarımı konusunda önemli bilgiler içermekte.

Sunum, ANSYS Structural yazılımının kullanımıyla güvenli kazan tasarımı konusunda katılımcılara değerli içgörüler sunmayı amaçlamaktadır. Kazan tasarımındaki güncel yaklaşımlar ve mühendislik uygulamalarıyla ilgili detaylı bilgiler içeren sunum, sektör profesyonelleri ve ilgili uzmanlar için büyük öneme sahip.

Etkinlikte gerçekleştirilen sunumun içeriğini daha yakından tanımak ve bu bilgilerden faydalanmak için lütfen https://www.kazanvebasinclikapzirvesi.com/program.html üzerinden sunum kayıtlarını takip edebilirsiniz. Dr. Öğr. Üyesi Cemil Koyunoğlu'nun sunumu, kazan tasarımı konusundaki güncel bilgileri enerji sistemleri mühendisliği öğrencilerine sunmaya devam edecek.