Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Enerji Mühendisliğinde Özel Konular semineri: Rüzgar türbini kanat üretim basamaklari - Nasil hayat buldu?

Enerji Mühendisliğinde Özel Konular isimli seminerler serimizde konuğumuz TPI Kompozit Kanat Üretim Sanayi Tic. Ltd. Şti. Proses Mühendisi sayın Doğancan KOCA. Davetli konuşmacımız, rüzgar türbini kanatları dizaynı, kanat üretimi ve kalite kontrolü konularında konuklarımızı bilgilendireceklerdir. Ayrıca kendisi de Enerji Sistemleri Mühendisi olan konuğumuz, öğrencilerimize yenilenebilir enerji sektöründe komponent üretimlerinin önemini, kanat üretim sektöründe staj ve istihdam olanaklarını ve yeni mezun olacak öğrencilerimizin kariyer planlamalarını nasıl yapmaları gerektiğini anlatacaktır.

25 Ekim Çarşamba Günü saat 13:30’da Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü M201 sınıfında yapılacak etkinliğimize tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz davetlidir.

Etkinlik Tarihi: 25 Ekim 2023, Çarşamba

Etkinlik Saati: 13:30-15:00

Etkinlik Yeri: M201

Doğancan KOCA

Sayın Doğancan KOCA, Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği 2019 yılı mezunudur. Aynı yıl TPI Kompozit Kanat Üretim Sanayi şirketinde proses mühendisi olarak kariyerine başlamıştır. Hala aynı şirkette proses mühendisi olarak çalışmaya devam etmektedir. Kanat üretimi konusunda uzmanlaşan sayın Koca, kanat üretim süreçleri ve ham madde tüketimi iyileştirmeleri başta olmak üzere kanat tasarım, modelleme, üretim ve kalite kontrol süreçlerini de etkin bir şekilde yöneterek rüzgar enerjisi projelerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlamaktadır.