Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK) kapsamında sektör uzmanlarının yönlendirmesiyle tamamen üniversiteli gençler tarafından dizayn edilen Kariyer Festivali, iş dünyasının geleceğini şekillendirecek olan 'Yarının Çalışanlarını' doğrudan profesyonellerle bir araya getirme olanağı yaratacak.

Enerji ve iş dünyasının önde gelen şirketlerinin yöneticileri TÜREK Kariyer Festivali’nde, Türkiye’nin dört bir yanından üniversitelilerle bir araya gelerek hem kendi kariyerlerinden ilham verici deneyimleri onlara aktaracak hem de özellikle baş döndürücü bir hızla gelişen teknolojiler hakkında söyleyecek sözleri olan gençleri dinleme fırsatı bulacak.

7-8 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek kongreye kayıt ve bilgi için buraya tıklayınız.